arrow_drop_up arrow_drop_down
Yoga Nidra online live sessie voor ouders

Vind je rust nu de kinderen thuis zijn 

Ervaar hoe jij makkelijk kan ontspannen en opladen met Yoga Nidra

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Kan je niet? Of wil je juist vroeg onder de wol kruipen?

Meld je dan als nog aan voor de replay om jouw ontspanningsmoment te creëren waar en wanneer jij wil.

Meld je nu aan voor de live sessie en replay
Your information is safe with us

Wat moeders zeggen

Meer constant in mijn energie
Gedurende dag zit ik meer constant in mijn energie. Minder last van ups en downs. -Yvette
Yvette
Lekker diep slapen
Oh, ik kan zo lekker diep slapen na een sessie.
Annie
Meer focus in mijn werk
Ik ben meer gefocust met werk sinds ik met Yoga Nidra sessies ben begonnen.
Vicky
Anna geeft Yoga Nidra sessies voor ontspannen ouders

Hoi, ik ben Anna

Oprichtster van de Kids Awareness Club. Moeder van 3 jongens van 7, 5 en 3. Awareness Junkie. Mindful-Kinderyoga docent. En een geek op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.


En echt ontwikkelen doe je het makkelijkst als je ontspannen bent. En spanning is nou net een 'story of my life'. Als tiener hoorde ik van de huisarts dat mijn klachten tussen mijn oren zaten en mij niet verder kon helpen. Ik had vaak vage klachten en was vaak moe. Ik begon te haperen en werd er goed ziek van.


Ik wist beter en sinds mijn 18e al opzoek naar manieren om te ontspannen, en mij energiek te voelen.


Yoga Nidra ontdekte ik tijdens mijn 'Bewustzijn' opleiding  in India, 11 jaar geleden. Ik was meteen verkocht.

Yoga Nidra is sindsdien mijn life-saver

 geworden.

Als moeder ga ik door zo'n ontwikkeling heen: fysiek, mentaal, emotioneel. Dankzij de yoga nidra kan ik echt groeien in de rol van moeder met meer rust en aandacht voor mijn kinderen. Kan ik makkelijker herstellen van gebroken nachten en de andere ballen die in de lucht houden. 


Dit goed bewaarde geheim wil ik met meer moeders delen. Dit is zo simpel. Zo effectief. Ik gun dit jou ook. Inmiddels heb ik al bijna 100 live Yoga Nidra sessies gegeven. Heb ik verschillende audio's ingesproken. En sinds kort geef ik ook Yoga Nidra aan kinderen.


Ben jij erbij? 

Datum & Tijd

Woensdag
27-05-'20
21:00

Ervaar de magie van deze effectieve powernap

Voel jij je ook vaak opgebrand en uitgeblust? Het is een echte uitdaging om alle ballen van ouderschap, partner, werk, sociaal, familie,….in de lucht te houden. 24/7! De gebroken nachten. Kinderen die veel energie en aandacht vragen. Je kan soms heel kortaf zijn terwijl je dat helemaal niet wil zijn. Je weet dat je tijd voor jezelf moet creëren. 'Maar denkt 'Hoe dan? Wanneer dan?'


Het is niet makkelijk om jezelf prioriteit te geven. En vaak moet je daarvoor ergens naar toe. Het huis uit. Terwijl 'thuis blijven' zo aantrekkelijk is. Maar hoe kan je dan wel rust in je hoofd krijgen en weer opladen?


Ontdek hoe deze powernap je effectief helpt te ontspannen. Hoe je weer zacht en energiek voelt. Hoe jij meer de liefdevolle en geduldige ouder bent  voor je kind. Met echte en volle aandacht. Hoe jij met meer energie de dag doorgaat. Jij meer in balans blijft. Jij met meer focus je werk kan doen.


Steeds meer ouders willen niet meer anders

wanneer ze deze ontspanning hebben ervaren. Het is inmiddels een ware trend. Want het mooie is: iedereen kan dit. Ook jij! 

Reacties van deelnemers

Heel graag luister ik nog naar de replay want ik heb vandaag toch een eyeopener gehad over mijn business! Gewoon duidelijk waar ik heen wil! Het valt vandaag op zijn plek en ik za bijna de hele dag achter de laptop de typen!! Zo bijzonder!! Zou dit nu echt door de zin komen die voor mezelf heb gepland? Ik wil bloeien in mijn business? Ik vind het heel bijzonder en nogmaals veel dank! - Stonne

Ik heb vroeger wel vaker geleide mediaties gedaan met een CD, maar de rust die ik ervaar na deze ontspanning blijft veel langer bij me. - Vicky

Oh, ik kan zo lekker diep slapen na een sessie. - Annie

Ik vind Anna's stem heel fijn om naar te luisteren - Wendy

Yoga nidra online ontspanning voor moeders

Voordelen van yoga nidra ontspanning voor moeders

Meer Energie

Vanaf nu ben je minder futloos. Voel je meer en constant jouw energie stromen gedurende de dag.

Betere concentratie

Je zal minder snel afgeleid zijn. Je concentratie zal toenemen. En met meer focus je werk doen.

Betere slaap

je zal makkelijker in slaap vallen en beter kunnen door slapen.

Meer rust in je hoofd en lichaam

Heb je een druk en vol hoofd? Altijd in de weer. Dit geeft het gevoel van rust waar je naar op zoek bent.

Verbeterde gezondheid

Deze diepe ontspanning zorgt voor herstel van je lichaam en versterkt je immuunsysteem

Een langer lontje en liefdevoller

Je buffer is groter. Je zal minder snauwen en liefdevoller naar je kinderen zijn.
Gewoon vanuit je huis! Je hoeft dus niets af te stemmen met je partner of oppas. 

Sarah

Moeder en ondernemer

In plaats van bank hangen had ik nu ook de optie om te ontspannen

We waren op de bank aan het hangen. Moe. Ik besefte dat ik net zo goed even naar boven kon gaan om mee te doen met de live ontspanning sessie. Zo fijn om deze optie te hebben. Ik slaap er zo goed door.

Investeer in jezelf

27-05-2020
Begint om 21:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
50%
Meld je aan voor jouw ontspanningsmoment
Makkelijker kan het niet
Reserveer je online plek!
Your information is safe with us
Cookies op Kids Awareness Club