arrow_drop_up arrow_drop_down

Privacy en Cookie Beleid

Lees hier verder voor de Privacy Verklaring en nog verder naar beneden voor het Cookie Beleid. 

Privacyverklaring Kids Awareness Club

Deze Privacyverklaring is voor het laatst aangepast op: 18 juni 2018


Kids Awareness Club vindt jouw privacy erg belangrijk. Wij zullen jouw gegevens dan ook op een veilige manier verwerken en gebruiken, geheel volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In deze privacyverklaring leggen wij aan je uit welke gegevens wij van je verzamelen en waarom wij dit doen. Ook kun je in deze verklaring lezen wat jouw rechten met betrekking tot deze verwerking zijn. Voor vragen over je privacy mag je contact opnemen met privacy@kidsawarenessclub.nl. Wanneer wij jouw gegevens buiten de EU verwerken zullen wij passende (beveiligings)maatregelen treffen.

Wie zijn wij?

Kids Awareness Club is een eenmanszaak, gevestigd te (3971 BE) Drieberen aan Melvill van Carnbeelaan 40. Wij staan ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 69435235. Wij zijn de verwerkingsverantwoordelijke van jouw persoonsgegevens.


Welke gegevens gebruiken wij?

Hier kun je een overzicht vinden van de gegevens die wij van je verwerken, waarom wij dit doen, welke juridische grondslag wij hebben om deze gegevens van je te mogen verwerken en hoe lang wij deze gegevens zullen bewaren.


Wij verwerken je naam, naam van alle betrokkenen, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mail en andere gegevens die nodig zijn om onze diensten optimaal aan jou te kunnen leveren om de uitvoering van de overeenkomst mogelijk te maken. Je kunt hierbij denken aan gezinssamenstelling. Wij gebruiken deze gegevens om van jou een tevreden klant te maken gedurende de looptijd van onze overeenkomst. Wij bewaren deze gegevens tot 6 maanden na het einde van jouw lidmaatschap.


Om jouw bestelling te beheren zullen wij jouw naam, e-mail, telefoonnummer, aankoopgeschiedenis, betalingsgegevens en eventueel leveringsadres en/of factuuradres tot 7 jaar bewaren in ons klantenbestand. Dit doen wij uit hoofde van uitvoering en eventuele wijziging van de overeenkomst.


Wij maken gebruik van een portfolio op onze website en social media kanalen om eerder werk aan potentiële klanten te laten zien. Wij verwerken hierin foto’s en video’s wanneer jij hier met het aangaan van de overeenkomst toestemming voor hebt gegeven. Wij bewaren dit beeldmateriaal en het toestemmingsformulier met daarop jouw naam en de naam van jouw kind onbeperkt in ons archief, totdat jij een verzoek doet tot verwijdering.


Voor facturatie en de financiële administratie verwerken wij jouw naam, eventuele bedrijfsnaam, factuuradres, KvK nummer, btw-nummer, klantnummer, telefoonnummer, e-mail, bankgegevens en openstaande saldo. Zonder deze gegevens kunnen wij jouw betaling niet verwerken. Wij hebben deze gegevens dus nodig voor de uitvoering van de overeenkomst. Volgens een wettelijke verplichting van de Belastingdienst dienen wij deze gegevens 7 jaar te bewaren.


Mocht jij onverhoopt een klacht hebben over onze dienstverlening, zullen wij je naam, e-mail, telefoonnummer en de inhoud van deze klacht verwerken om tot een zo goed mogelijke oplossing voor je te kunnen komen. Deze gegevens gebruiken wij voor een optimale uitvoering van de overeenkomst. Wij zullen gegevens met betrekking tot klachten tot 3 maanden na afhandeling bewaren.


Kids Awareness Club heeft een commercieel belang om enkele persoonsgegevens van jou te gebruiken voor marketingdoeleinden. Wij verwerken jouw naam, e-mail, IP-adres, url en social media account voor direct marketing en social media marketing. Wij zullen deze gegevens verwijderen zodra jij je uitschrijft van onze mailing lijsten of aangeeft niet meer door ons benaderd te willen worden.


Om deze website mogelijk te maken en te optimaliseren gebruiken wij analytics en retargeting diensten. Wij hebben een commercieel belang om je surfgedrag en daarmee samenhangende gegevens te gebruiken om onze service te analyseren en waar nodig te verbeteren. Wij zullen jouw gebruik van onze website tracken met Google Analytics, Active Campaign en een Facebook Pixel en zijn hierbij aan de bewaartermijnen van Google en Facebook gebonden. De gegevens die door Active Campagin zijn verzameld voor dit doeleinde zullen worden verwijderd zodra jij je hebt uitgeschreven uit ons bestand.


De analytics diensten maken gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die bij het bezoek van deze website worden meegestuurd aan je browser en vervolgens op de harde schijf of in het geheugen van het apparaat waarmee je onze website bezoekt worden opgeslagen. Deze cookies zullen jouw apparaten niet beschadigen.


Om het plaatsen van recensies over onze diensten mogelijk te maken, verwerken wij jouw naam en inhoud van jouw bericht. En wanneer jij contact met ons op wilt nemen via de website, vragen wij om jouw naam en e-mail. Met het plaatsen van jouw bericht of versturen van het contactformulier worden deze gegevens zichtbaar voor ons. Recensies over onze diensten kunnen wij op onze website plaatsen uit commercieel belang. De gegevens van een verzonden contactformulier verwijderen wij zodra de contactvraag is afgerond, tenzij hier een overeenkomst uit voortvloeit.


Wij verwerken jouw naam, e-mail en inhoud van je bericht wanneer jij een reactie op onze artikelen of berichten achter wilt laten. Deze gegevens worden automatisch zichtbaar en zullen wij bewaren totdat jij jouw reactie verwijdert of wij ons bericht verwijderen.


In onze community kun jij daarnaast met Kids Awareness Club en andere leden in gesprek gaan. Met dit doel kun jij (privé) berichten sturen, beeldmateriaal delen en elkaar taggen. Deze gegevens worden automatisch zichtbaar en zullen wij bewaren totdat jij jouw reactie verwijdert. Wat jij deelt mag de privacy van een derde niet schenden. Wij verwerken in jouw ledensiteprofiel je geboortedatum, telefoonnummer, adres, profielfoto, bedrijfsnaam en social media accounts. Deze gegevens worden automatisch zichtbaar voor leden, tenzij de privacy instelling in aan gezet, gedurende jouw lidmaatschap.


Ten behoeve van jouw persoonlijke account op onze ledensite en website verwerken wij tot slot een wachtwoord. Wij slaan dit wachtwoord versleuteld op in combinatie met jouw gebruikersnaam. Dit doen wij om beveiligingsfraude te voorkomen. Wij bewaren jouw accountgegevens gedurende jouw lidmaatschap.


Hoe verkrijgen wij deze gegevens?

Bovenstaande gegevens hebben wij van jou als klant, contactpersoon of websitebezoeker verkregen, omdat jij deze gegevens aan ons hebt verstrekt.


Welke rechten heb jij met betrekking tot deze gegevens?

De Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft jou een aantal rechten gegeven met betrekking tot de persoonsgegevens die je door ons hebt laten verwerken.

  • Inzage – Je kunt te allen tijde een verzoek doen bij Kids Awareness Club om jouw gegevens in te zien.
  • Wijziging – Als je op basis van inzage je gegevens aan wilt laten passen, laten verbeteren, aanvullen, afschermen of verwijderen, kun je hiertoe een verzoek indienen. Jij kunt zelf ook een aantal gegevens aanpassen in jouw persoonlijke account.
  • Bezwaar – Tegen de verwerking van jouw gegevens kun jij bezwaar maken.
  • Gegevensoverdracht – Mocht jij je gegevens bij een andere aanbieder onder willen brengen, zullen wij jouw gegevens verstrekken in een gestructureerde en gangbare vorm die door gangbare digitale systemen te openen is.
  • Intrekking – Wanneer wij gegevens hebben verwerkt op basis van jouw expliciete toestemming, heb jij het recht deze toestemming in te trekken. Dit kan wel gevolgen hebben voor de diensten die wij je kunnen leveren.

Om gebruik te maken van jouw rechten kun je een verzoek sturen naar privacy@kidsawarenessclub.nl. Wij zullen je verzoek zo snel mogelijk beoordelen. Wanneer wij niet aan je verzoek kunnen voldoen, zullen wij jou laten weten waarom wij jouw verzoek afwijzen.


Wie ontvangen jouw gegevens?

Kids Awareness Club zal jouw gegevens niet verstrekken aan derde partijen, tenzij dit nodig is voor de bedrijfsvoering of vanuit een wettelijke verplichting vereist is. Jouw gegevens kunnen voor uitvoering van de overeenkomst worden doorgegeven aan verwerkers en partijen betrokken bij de uitvoering van onze overeenkomst. Wij sluiten met deze derde partijen verwerkersovereenkomsten om jouw privacy optimaal te beschermen. Wij zullen jouw gegevens niet doorverkopen aan derden. Daarnaast is onze ledensite niet geindexeerd, waardoor berichten op het platform niet terug te vinden zijn in Google.


Slotbepalingen

Wij raden je aan deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen, omdat wij wijzigingen in het beleid kunnen aanbrengen. Als je vragen hebt over deze verklaring of de wijze waarop wij je gegevens gebruiken, kun je een e-mail sturen naar privacy@kidsawarenessclub.nl. Als je een klacht hebt over de manier waarop wij met je gegevens omgaan kun je ons dat ook laten weten. Daarnaast kun je contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die worden bezocht via links, zoals in de webshop. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden jouw persoonsgegevens veilig en betrouwbaar behandelen. Wij adviseren jou om de privacyverklaringen van deze partijen te raadplegen.


Cookies

Kids Awareness Clubmaakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die bij het bezoek van deze website worden meegestuurd aan jouw browser en vervolgens op de harde schijf of in het geheugen van het apparaat waarmee jij onze website bezoekt worden opgeslagen. Deze cookies zullen jouw apparaten niet beschadigen.


Welke cookies gebruiken wij?

Hier kun je een overzicht vinden van de cookies waar wij, via de websites kidsawarenessclub.nl en leden.kidsawarenessclub.nl, gebruik van maken en waarom wij dit doen.


Kids Awareness Clubmaakt gebruik van functionele cookies. Deze zorgen ervoor dat de website goed werkt zodat wij jou kunnen laten zien welke diensten wij aanbieden.


Om deze website mogelijk te maken en te optimaliseren gebruiken wij analytics diensten. Wij hebben een commercieel belang om jouw surfgedrag en daarmee samenhangende gegevens te gebruiken om onze service en ons aanbod te analyseren en waar nodig te verbeteren. Wij zullen jouw gebruik van de website tracken met Google Analytics. Deze dienst plaatst analytische cookies.


Wij vinden het beschermen van jouw privacy echter erg belangrijk. Daarom hebben wij de volgende maatregelen genomen omtrent de analytische cookies die door Google Analytics worden geplaatst om jouw privacy minimaal te belasten:

Wij hebben een verwerkersovereenkomst afgesloten met Google, Google en wij zijn overeengekomen dat zij jouw gegevens niet voor andere doeleinden gebruiken en een deel van jouw IP-adres wordt versleuteld.


Wij hebben op onze website social plugins geplaatst. Met deze social share buttons kun jij onze berichten en artikelen delen op jouw platformen. Via het gebruik van deze buttons plaatsen Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, LinkedIn en YouTube cookies op jouw apparaat. Dit zullen voornamelijk cookies zijn die jouw gebruikservaring optimaliseren, maar daarnaast kunnen zij ook tracking cookies plaatsen die jouw surfgedrag over meerdere websites volgen.


Wij hosten onze video’s en audiobestanden op kanalen als YouTube, VIMEO en Soundcloud. Wanneer wij deze bestanden op onze website plaatsen zullen deze platformen tevens cookies op de website plaatsen.


Kids Awareness Club maakt tot slot gebruik van tracking cookies van derde partijen, waaronder Facebook Pixel, op de website om jou gepersonaliseerde aanbiedingen te kunnen doen op basis van jouw surfgedrag. Jouw apparaat wordt herkend als jij na onze website te hebben bezocht, een andere website bezoekt in hetzelfde advertentiebereik. Hierdoor kunnen wij op die andere website onze advertenties tonen. Wij gebruiken deze gegevens echter alleen om jou die advertenties te kunnen tonen en zullen dit nooit aan andere bestanden koppelen. Daarnaast maken wij gebruik van Active Campaign en Optin Monster.


Cookies verwijderen

Wanneer jij niet (meer) wilt dat Kids Awareness Clubcookies plaatst, kun jij in jouw browserinstellingen aangeven dat jij geen cookies accepteert en alle geplaatste cookies verwijderen. Je dient dit wel op elke computer en in elke browser die jij gebruikt aan te geven.


Slotbepalingen

Wij raden jou aan dit statement regelmatig te raadplegen, omdat wij wijzigingen in het beleid kunnen aanbrengen. Wijzigingen zullen op de website worden aangekondigd. Als je vragen hebt over dit statement of de cookies die wij gebruiken, kun je een e-mail sturen naar privacy@kidsawarenessclub.nl.

Cookies op Kids Awareness Club