Ontspannen Moeders in Driebergen

Ontspannen Moeder is jouw 'mini-break in life'

Ja, ik wil ontspannen
10 jaar 

ervaring

120+

Sessies gingen je voor

1 X

per maand

Deze rust blijft mij langer bij

"Ik heb vroeger wel vaker geleide mediaties gedaan met een CD, maar de rust die ik ervaar na deze ontspanning blijft veel langer bij me. Ik vind Anna's stem ook heel fijn om naar te luisteren".

- Vicky Puls

Ontspannen moeder in Driebergen met Anna van Remundt

Het is tijd om de ontspannen moeder te worden die je wil zijn

Hoi, mijn naam is Anna van remundt. Als moeder van drie  jongens van 7, 5 en 3 voel ik mij regelmatig moe en gewoon even 'op'. Ik vind het soms overweldigend. Om al die ballen van moederschap, opvoeding, relatie, bedrijf opzetten, eigen welzijn, huishouden, vriendin zijn, familie,….in de lucht te houden. 24/7! 


De momenten van spanning en vermoeidheid zullen er altijd zijn. Ik heb geleerd dat het gaat hoe ik met deze gedachten, gevoelens en ervaringen om ga en wat ik dan precies kan doe om mij weer ontspannen en energiek te voelen. Op een manier dat haalbaar is ons druk en vol gezinsleven.


Tijdens mijn sabbatical in Auroville in India, 10 jaar geleden, leerde ik door mijn opleiding 'Awareness through the Body', op een simpele, speelse en praktische manier over mezelf. En dit gaf zo'n gevoel van rust.


Deze handvaten vormen nu de basis voor mijn opvoeding en moederschap. Yoga Nidra is mijn effectiefste vorm van diepe ontspanning. Mijn life saver! Zonder deze makkelijke powernap had ik geen 3 kinderen gehad en een bedrijf opgezet. 


Ook adem, mindful bewegen, aandacht, concentratie, energie, luisteren naar mezelf, kou, mindset, verbindend communiceren, de natuur en de maan gebruik ik zijn onderdeel van mijn handvaten voor mijn me-time.


Ik gun jou ook tijd voor jezelf, zodat je kan blijven geven. Een ontspannen moeder bent. Vol energie. Vol aandacht. Vol liefde. Vol geduld. Met focus werkt. Het huishouden draaiende houdt. Je minder geleefd word en meer je eigen leven leeft. Leef je kind het voor en maak tijd voor jezelf. 

Ja, ik wil een ontspannen moeder zijn 
Ontspannen moeder zijn betekend jezelf prioriteit geven

Lastig om tijd voor jezelf te nemen? Om je to-do lijstje met rust te laten en kiezen voor jezelf? Om je me-time vorm te geven?

 Zie mij dan als jouw stok achter de deur die jouw 'mini-break in life' faciliteert. Maak jezelf prioriteit. Investeer in jezelf. Zodat je blijft geven. Ook in de chaos van de dag. Als je kind je het hardst nodig heeft. Je bent het waard.

Ja, ik wil in mezelf investeren!

Vaak denk je dat je ontspant, maar voel je je niet de ontspannen moeder die wenst te zijn.

Vaak plof je op de bank om een serie te kijken of een boek te lezen als je wil ontspannen. Maar dat is eigenlijk niet volledig ontspannen. Je gedachten zijn dan wel afgeleid maar je krijgt dan alsnog prikkels binnen. Prikkels die jij onbewust weer aan het verwerken bent.


Dit gebeurd vaak 's nachts waardoor je volgende dag moe wakker word. Of als je vaak wakker word je niet volledig de indrukken en prikkels kan verwerken.


Echte diepe ontspanning creëer je door op verschillende lagen los te laten en ruimte te maken, namelijk:

 • Fysiek
 • Energetisch
 • Emotioneel 
 • Mentaal

Signalen van niet goed kunnen ontspannen:

Je hoofd blijft aanstaan

Word moe wakker
Je lichaam voelt stijf en krijgt fysieke klachten
Je lontje is korter, snel geïrriteerd en kort af (waar je dan later weer spijt van hebt)

Moeilijk om gewenste verandering te maken in je leven

Ontspannen moeder worden met yoga nidra in Driebergen

Yoga Nidra is een makkelijke manier om diep te ontspannen.

Het lijkt alsof je gaat slapen. Maar je bewustzijn is wakker. Bij yoga nidra ben je als het ware tussen slaap en wakker zijn in. Je ligt en luistert naar een stem die je systemische door je lichaam leidt. Zo werk je toe naar complete fysieke, emotionele en mentale ontspanning met behulp van aandacht, adem, visualisaties en dergelijke. Hoe vaker je dit doet hoe minder slaap je nodig hebt. Want 1 uur yoga nidra staat gelijk aan 3 a 4 uur slaap.

Een must voor elke moeder om te ervaren.

Ik wil een Yoga Nidra sessie ervaren!

Nog meer voordelen van Yoga Nidra

Betere slaap

Meer energie

Betere concentratie

Meer rust

Betere gezondheid

Langer lontje

Wat moeders zeggen

Gedurende dag zit ik meer constant in mijn energie. Minder last van ups en downs.

Yvette 

Ik ben meer gefocust met werk sinds ik met Yoga Nidra sessies ben begonnen.

Vicky Puls

Oh, ik kan zo lekker diep slapen na een sessie.

Annie Steengracht

Ja, dat wil ik!

Wat kan je verwachten tijdens de 'Ontspannen Moeder' avond

Ontspannen moeders bewegen mindful

Door mindful te bewegen, word je bewust van je lichamelijke sensaties. Ontdek je waar je weerstand hebt. Hoe je soms zelf de beweging verstoort. Observeer je hoe de beweging helemaal vrij door het lichaam kan reizen als jij je er niet mee bemoeit en overgeeft. Hoe de adem je helpt om los te laten. Deze bewegingen doe je alleen of samen.

Ontspannen moeders luisteren naar Yoga Nidra in Driebergen

Je hoeft even helemaal niets. Je ligt volledig stil. Warm. Luisterend naar mijn stem. 45 min later ben je fysiek, mentaal en emotioneel ontspannen. Door de systematische routine komt je in een staat tussen wakker en slapen in. Een staat waarin er in je brein theta en delta hersengolven ontstaan. Een staat waarin je een diepe ontspanning kan ervaren. Je mag loslaten. Waar je zenuwbanen ook even tot rust komen en je lichaam kan herstellen.

Ontspannen moeders zetten Intentie of affirmatie in Driebergen

Als je geest ontspannen is dan sta je heel erg open voor verandering. Dit maakt de de avond zo krachtig. Tijdens de yoga nidra zal ik je vragen jouw Sankalpa te formuleren. Maar ook op andere momenten werken we met intenties. Over iets wat je graag in jou of in je leven zou willen zien gebeuren. Zie dit als een zaadje dat je in je onderbewustzijn plant. Door dit aandacht te geven gaat dit groeien. En oh, wat een mooie vruchten kan je hier van plukken!

Ontspannen Moeder laat stress en indrukken loslaten in Driebergen

 Stress en indrukken los laten

Elke dag doe je heel veel impressies op. Op werk, thuis, in het verkeer, etc. Die vele indrukken worden in je onderbewustzijn verwerkt. Positieve en negatieve. Tijdens de avond verwerk je de alledaagse prikkels en maakt ook je ook vrij van diepgewortelde impressies en herinneringen. Die misschien wel (onbewust) jarenlang voor stress hebben gezorgd. De spanning in je spieren neemt af. De stress in je lichaam neemt af. Een schoonmaak avond dus voor lichaam en geest. 

Onstpannen moeders gebruikens Essentiele olien, stenen en thee in Driebergen

Essentiële oliën, stenen en thee

Essentiële oliën, ook wel aromatische oliën genoemd kunnen de ontspanning bevorderen. Daarom wordt elke sessie ondersteunt met een ontspannende geur. De aroma lamp vernevelt de olie waardoor je nog dieper kan ontspannen. Pak een edelsteen om de helende kracht te benutten tijdens de sessie om je te ondersteunen. Na de sessie staat er een geurende en stomende kop thee klaar zodat je rustig, in je eigen ritme, uit de diepe ontspanning kan komen.

30/1  |*20/2  |26/3 | *23/4 | 28/5 | 25/6

Eenmalige mini-break of echt goed in je vel zitten

Avond:     20:00 - 22:00

Melvill van Carnbeelaan 40, Driebergen

Hoe doe je mee met de 'Ontspannen Moeder' avond

Per avond

Als je een 'mini-break in life' nodig hebt

€ 27,50

€ 24,75

matjes bij de Yoga Nidra, diepe ontspanning voor ouders, in Driebergen
 • Yoga Nidra live Sessie
 • Toegang tot Yoga Nidra audio op ledensite
 • Mindful bewegen
 • Persoonlijke groei activiteit
 • Persoonlijke aandacht
 • Moeders onder elkaar
 • 11% korting

Strippenkaart

Als je echt goed in je vel wil zitten

€ 82,50

€ 66,66

matjes bij de Yoga Nidra, diepe ontspanning voor ouders, in Driebergen
 • Yoga Nidra live sessie
 • Toegang tot Yoga Nidra audio op ledensite
 • Mindful bewegen
 • Persoonlijke groei activiteit
 • Persoonlijke aandacht
 • Moeders onder elkaar
 • 20% korting 
 • 3 Strippen (6 maanden geldig)
 • Aanmelden via de App

 Ben je 'Stralend' of 'Relax' lid van de Kids Awareness Club?

Ik sta en geloof in deze handvaten. Dus als jij niet tevreden bent dan kan je dit altijd per mail delen en krijg jij je geld terug.

Weet je niet of dit voor jou is?

Twijfel je? Vraag jij je af of mijn stem en de sfeer je aanspreekt? Of de matjes lekker liggen nu je last hebt van je bekken? Of jij hier kan wel echt kan ontspannen? Niets is gek.

Bel direct naar mijn Skype nummer 085-0020862 of mail mij persoonlijk.

Nog meer ervaringen van ouders

Ik heb de online ontspanning nu 2x gebruikt en ben daar zoooooo blij mee!!

wat ouders zeggen over yoga nidra in Driebergen

Lotte

Het is fijn dat er in de buurt zo'n fijne plek is, waar je je thuis voelt en jezelf kan en mag zijn. Ik kom altijd gehaast binnen rennen maar na afloop voel ik altijd heerlijk zen.

Wat ouders zeggen over Yoga nidra

Liesbeth Leusink

Meld je aan