Opvoeding van je kind met plezier en ontspanning

Spelen met Impact 

Als je in de persoonlijke ontwikkeling van je kind en je eigen plezier wil investeren.

Ja, dat wil ik! 

 

 

Verbinden, spelen, lol maken en groeien

Ook als je weinig tijd hebt!

Samen & zelfstandig spelen

We got your back! Spelen is de manier van kinderen hoe ze leren. Of je nu samen wil spelen of dat je wil dat je kind fijn zelf gaat spelen. Of je nu niet weet hoe en wat te spelen, doen, creëren, bewegen, ontspannen, of welke uitnodigingen om te spelen klaar te zetten etc. Je komt er misschien niet aan toe zelf door de inspiratie te gaan. Daarom ontvang je ook de wekelijkse booster voor de drukke ouder die wel wil.

Verminder jouw schermtijd en investeer in tijd met elkaar

Stop met continu te zoeken op internet naar wat te doen en spelen, antwoorden op je twijfels & vragen en tips. Jouw tijd is het grootste kado voor je kind en geef die aan je kind. Dit is jouw go to plek met 100+ inspiraties, video's, tips, een online community en groepen over speciale onderwerpen. Zo gebruik je je telefoon ook op een waardevolle manier.

Je doet het niet alleen

Het gaat best goed thuis. Alleen loop je soms even vast. Dan is ons Club cafe de plek waar je altijd je vraag kan stellen als je het even niet weet en kan verbinden. De plek waar jij herkenning vindt. Zo laat jij je zorgen sneller los, ben je meer in het nu-moment en kan je weer meer spelen. 

Haalbaar, praktisch, liefdevol, en inspirerend

Leer vanuit je luie stoel en laat Anna en andere inspirerende mensen je meenemen. Ontdek de wereld van 'persoonlijke ontwikkeling van jou en je kind'. Ontvang tips, praktische handvaten, & informatie.

Een ontspannen ouder maakt meer lol en is positiever

Ouder zijn is intens. Je bent na een dag gesloopt. Soms al voor 12 uur. Daarom helpen wij je bij het creëren van ontspan momenten. Of je nu 1 minuut hebt of 45 minuten. En door te 'spelent met impact' gaan jij en je kind vanzelf al meer rust ervaren.

Together we rise! 

Laat je omarmen, aanmoedigen en toejuichen door deze prachtige gelijkgestemde ouders in ons eigen online Club Cafe. Ze staan altijd voor je klaar. Together we rise!

Bewustzijn Inspirator Anna van Remundt

Als ik het kan dan kan jij het ook 

Ik ben geen geboren moeder. Sterker nog, vroeger wilde ik nooit kinderen. Want ik dacht alleen maar 'ze huilen en luisteren niet. Ze ontploffen regelmatig door een 'klein onbenullig' dingetje. Wat moet je ermee?'


Hoi ik ben Anna, Moeder van onze 3 prachtige (gevoelige) jongens en heb inmiddels van mijn kinderen mijn werk gemaakt. Dankzij mijn reis in mijn persoonlijke ontwikkeling.


Ik zat als kind niet lekker in mijn vel en had ook regelmatig 'vage' klachten. De huisarts zei "het zit tussen je oren". De kinderpsycholoog kon ook al niets 'raars' duiden aan mijn moeilijke en intense gedrag. Zij konden mij niet helpen.


Ik wist beter. Zo begon mijn ontdekkingsreis naar hoe ik zélf in elkaar zit. Dat bewustzijn, aandacht, ontspanning en zelfkennis verkrijgen helemaal niet saai of 'zweverig' hoeft te zijn ervoer ik voor het eerst in 2010 in India, Auroville. Juist praktisch, speels en dynamisch! Niet gek. Want kinderen vinden 'Awareness through the Body' het leukste vak op school. 


Ik leerde weer te spelen. Te verbinden. Mezelf beter te begrijpen en daarmee mezelf beter te besturen. Hoe meer ik leerde over mezelf, hoe meer rust ik voelde en mijn zelfvertrouwen groeide. Hoe meer mijn (zelf)beeld over kinderen veranderde.


Toen ik ondertussen in 2012 moeder werd heb ik wat afgestruind op het internet. In mijn spaarzame tijd want ik zat nog vol in mijn internationale carrière. Hoe kan ik mijn kinderen helpen in hun ontwikkeling als mens? Dat bleek lastiger dan ik dacht. 


Dus ben ik zelf aan de slag gegaan. Elke dag een beetje. Met vallen en opstaan. En het mooie is dat nu de persoonlijke groei van mijn kids hand in hand gaat met die van mij. Wat een rijkdom om samen spelenderwijs te leren over bijvoorbeeld gevoel, de kracht van adem, zelfbeheersing, energie.


In 2017 startte ik de Kids Awareness Club voor ouders van kinderen tussen de 3 en 10 jaar. Want waarom zou ik deze kennis, ervaring en wijsheid niet met meer kinderen en ouders delen? 


Inmiddels hebben er meer dan 1700 ouders en kinderen deelgenomen aan mijn workshops, kampdagen, lessen en (1-1) sessies. Ik heb inmiddels zoveel geleerd dat ik een doorlopende Inspiratie Booster: 'Spelen met Impact' ben begonnen. Doe je mee?
Ja, ik doe mee!

Deze plek geeft mij handvaten, zelfvertrouwen, creatief denken. KAC is mijn dorp!


Ik werd lid van KAC compleet vanuit mijn nieuwsgierigheid. Ik keek regelmatig naar de Insta-stories en had behoefte aan meer. Meer leren, meer ontdekken en vooral op zoek naar: hoe breng ik spelen met impact in de praktijk van het dagelijkse leven? Er is geen school voor: hoe wordt ik een all-rounder als ouder terwijl ik graag mijn blik wil verbreden. Ik ben een echte KAC diehard fan geworden ;)


Deze plek heeft zo veel te bieden, inspireert mij om creatief te denken en geeft me meer zelfvertrouwen. Hier krijg ik handvaten aangereikt, niet alleen vanuit Anna, maar juist vanuit andere ouders. Die op dat moment mee luisteren, zich geroepen voelen om te delen, een hand willen uit reiken. 


Kortom 'it takes a village to raise a kid'. KAC is mijn dorp :)

Kim Vos

Dit is wat 'Spelen met Impact' jou en kind oplevert


Ouder 'impact'

Jij als ouder:

 • Ervaart een sterkere en liefdevolle band met je kind
 • Maakt meer lol
 • Hebt meer tijd voor jezelf
 • Laat je kind voelen dat het altijd op nummer 1 staat voor jou, zelfs als je te druk ben met je werk of huishouden
 • Ervaart meer rust en kan meer spelen
 • Leert de gebruiksaanwijzing van je kind kennen
 • Bent nooit meer inspiratieloos wat te doen met je kind.
 • Bent onderdeel van een prachtige tribe van ouders die samen groeien en voor elkaar klaar staan.
 • Weet en ervaart hoe het anders kan en trouw blijft aan jouw eigen manier.

Kind 'impact'

Je kind:

 • Leert zelf te spelen en zichzelf uit te dagen
 • Leert hoe emoties te verkennen en begrijpen
 • Verbetert de concentratie & focus, en kan meer in het nu zijn.
 • Ontwikkelt een groter gevoel voor verantwoordelijkheid, respect, zelfvertrouwen en geduld
 • Weet dat het een geweldig kind is, ook als het moeilijk gedrag vertoont
 • Wordt meer bewuster van de binnenwereld en de wereld om zich heen.
 • Ontwikkelt aandachtig luisteren
 • Ontwikkelt een gevoel voor loslaten en ontspannen 
 • Verfijnt de zintuigen en internaliseert ze.
 • Creëert eigen wijsheid door te doen
 • ......Er is zo veel meer impact op en voor je kind....
Ik wil lid worden!

Het is tijd om je kind te helpen bij misschien wel de grootste uitdaging van het leven: mens te zijn in een wereld die veel van ze vraagt

Wat ouders zeggen

Leuk en creatieve ideeën die werken

 Wat is het aanstekelijk en lekker to the point. Super leuke en creatieve ideeën die werken. Het is magisch om te zien hoe dankzij de inspiratie haar boosheid spontaan weg ebt. Normaal is mijn dochter moeilijk uit haar boosheid te halen. 

Nienke van de Leer

Geen frustraties tijdens driftbui van mijn kind

Mijn dochter van 3 had een breakdown tijdens het aankleden. Niets was goed. Dankzij de inspiratie was ze binnen een minuut uit haar emoties. Wow... geen frustraties.. en binnen een kwart van de tijd stonden we buiten.!
Saskia Mardi
Ik merkte meteen verschil

Ik ben erg zoekende om balans te krijgen in mezelf maar vooral ook in het gezin. De oudste is super gevoelig voor bepaalde dingen. Ik merk dat wij meer profijt van hebben als we daar beter op in spelen. Opvoeden vind ik soms echt een uitdaging. We hebben meteen al een aantal spelletjes hier thuis gedaan en ik merkte samen met de kinderen al verschil! 

Samantha Doorgeest

'Spelen met Impact' lidmaatschap

Dit is wat je krijgt

Een doorlopende 'Inspiratie Booster'

Met korte simpele en praktische momenten grote impact maken

Leren door te doen is de beste manier van leren. Daarom gebruiken ik de 70 - 20 -10 principe: Door meer te ervaren en minder vanuit het hoofd te leren. Dit is mijn uitgangspunt in alles wat we doen bij 'Spelen met Impact'. 70% inspiratie om te doen. 20% inspiratie hoe je je kind kan coachen en begeleiden en 10% inspiratie ter informatie. 


Ik deel mijn nieuwste inzichten, ideeën om te spelen / doen / bewegen / ontspannen, mindset, waardevolle tips, favoriet speelgoed, materialen en andere producten waarbij 'less is more' mijn motto is. En deel ook mijn persoonlijk inspiratie bronnen. Alles wat jou kan helpen de persoonlijke groei van je kind en jezelf te ondersteunen. Dat je echt aandacht voor je kind hebt. Jullie samen veel plezier maken en jullie band hechter wordt.  


Elke vrijdag ontvang je een mail naar de nieuwe content. Zodat je voorbereid het weekend in gaat. Zo groeit je kind, jij zelf en jullie band iedere week met kleine beetjes. Sommige inspiraties kunnen echte a-ha momenten zijn. Zo kan je ook met weinig tijd geïnspireerd blijven en altijd weten wat en hoe te spelen.


Tijdens het maandelijks webinar over het maand thema stel jij je vragen, delen we en verbinden we met elkaar. In deze veilige sfeer groeien we samen.


Alles wat ik deel is bedoeld om het je gemakkelijker te maken en op weg te helpen. Zodat jij je eigen draai er aan kan geven. Hier vindt je geen goed of fout, maar mogelijkheden om te proberen. Je gaat tenslotte  voor 70% doen, 20% coachen en begeleiden en 10% informatie consumeren.    .

Heel enthousiast over het aanbod
Ik ben heel enthousiast over de site en het aanbod daarop. En een inspiratiesessie lijkt mij ook heel interessant. Die ga ik plannen!
Inger - moeder van 2 kids
Zoveel lol gehad met de kinderen
Meteen in de eerste week dat ik lid werd hebben we met de kinderen al zoveel lol gehad. Dank je wel!
Marloes - moeder van 2 kids

Met vele kleine speel momenten grote impact maken op de ontwikkeling van je kind.

Ja, dat wil ik ook

Thema's die aan bod komen

Spelen emotie voelen

Voelen en emotie

Je kind leren met emoties om te gaan begint bij het leren voelen. Voelen van sensaties. Met sensorisch spel en meer.

Energie

We horen steeds meer 'denk  in energie'. Zo leer je je kind een gevoel te geven, te maken en gebruiken van de energie bubbel

Zelf spelen en creëren

Zo stimuleer je zelf spelen. Leren om uitnodigingen te maken zodat je kind zelf gaat spelen of creëren.

Adem als beste vriend(in)

De adem leren gebruiken als een spiegel en als handvat voor rust kan pas als je kind een gevoel voor de adem heeft ontwikkeld.

Rust tijdens Sinterklaas tijd

Een intense tijd voor de kinderen door alle indrukken en ervaringen. Zo zorg je voor rust van voorbereiding tot uitzwaaien.

Aandacht verplaatsen

Wat je aandacht geeft groeit. Dus leer het juist gebruiken voor je eigen succes. Ontwikkel met je kind een gevoel voor aandacht.

Aandachtig luisteren

'Mijn kind luistert niet!' Aandachtig luisteren kan je leren. Samen leren om waar te nemen betekenis te geven aan wat je hoort. 

Controle over het lichaam

Goed in het lichaam zitten en controle er over hebben is voor vele kinderen nog een uitdaging. Dus gaan we samen aan de slag!

+ Toegang tot 100+ spel, doe, beweeg, ontspan & seizoen inspiraties voor binnen en buiten

Samen plezier maken. Op avontuur met echte aandacht voor elkaar.  Tijd voor jezelf als je kind zelfstandig aan het spelen is. Je weet zo altijd wat te doen tijdens een regenachtige dag.


Je kunt gemakkelijk aan de slag met de (video) uitleg, voorbeelden, extra tips voor begeleiden van je kind.


Ook vindt je begeleide meditaties, visualisaties, yoga nidra opnamen etc voor je kind om even te resetten tot ondersteuning van diepe ontspanning.


Voor elk soort ouder en kind vind je hier gepaste inspiratie. Ook als jij of je kind geen 'speel-bak, knutsel, klim, of klauter type bent.


Krijg een gevoel voor de 'Aan de Slag' Inspiratie met deze sneak-peak op de Clubsite.  

Meer inspiraties bekijken?

+ Een community in ons eigen online Cafe

Opvoeding doe je samen

Kom samen in onze eigen community

Ik zie en hoor je. Het leven als ouder is in deze tijd intens. Soms kan je eenzaam voelen. Ik weet dat het mogelijk is voor jou om jouw leven als ouder vorm te geven zoals je wenst met de juiste mensen om je heen. 'It takes a village to rasie a child' zeggen ze niet voor niets. 


SAMEN met gelijkgestemde, liefdevolle en positieve ouders deel je hier je uitdagingen, frustraties en successen, leer je van elkaar, inspireer je elkaar inspireer, krijg je slimme tips, blijf je enthousiast, en ontstaat per ongeluk een nieuwe vriendschap. 


De community bevind zich op de Clubsite en niet in Facebook of op Instagram, maar werkt wel net zoals deze platforms.


Je kunt hier met elkaar chatten, elkaar privé berichtjes sturen, scrollen door een Inspiratie board ala Instagram, in contact komen met ouders in jouw provincie. en zelfs een eigen groep starten rond een bepaald onderwerp. 


Hier is geen afleiding. Zonder eindeloos scrollen op social media en dan denken 'wat wilde ik hier ook alweer doen?' Je wint dus tijd terug! En alle tijd die je hier besteed is waardevol. Dat is een investering in jouw als ouder. als mens. In je kind. Ook Google is niet welkom om te leren wat jouw en je kind bezig houdt en dat weer doorverkoopt om er geld aan te verdienen.


Dit is jouw dorp vol liefdevolle ouders. Hier hoor jij ook bij!

Wat ouders zeggen

Veilige omgeving met andere moeders
Er is geen school voor ouders of een master wat je kan volgen om 'de beste moeder te worden'. En toch...De Kids Awareness Club is het! Samen met andere moeders in een veilige omgeving die Anna creëert. Ik ben fan vanaf het eerste moment dat ik lid ben geworden.
Kim Vos - moeder van 1 kid

Persoonlijk en gaat dieper op dingen in.

Ik vind jullie site echt top! Ik weet zeker dat ik daar nog veel meer uit kan halen. Je beantwoord mijn vragen en gaat dieper op dingen in. Je wil graag helpen, je geeft adviezen etc. Ik vind het ook fijn dat je je eigen dingen deelt met ons!
Samanta Doorgeest - moeder van 4 kids

+ Extra BONUS: direct toegang tot de 'Ontspannen Ouders' audio's en ontspan waar en wanneer je wil.

Bewustere opvoeding met ontspannen ouders

'Ontspannen Ouders' audio's

Jezelf weer opladen, rust in je hoofd krijgen. Je energiek en fit voelen. Dat maakt het opvoeden van je kind óók eenvoudiger. 


Of je nu 3 of 45 minuten hebt voor jezelf. Met deze opnamen kan jij jezelf resetten, ontspannen, herstellen en jezelf vormen. Beluister luister deze opnamen waar en wanneer je wil.


 • Inclusief 3 yoga nidra opnamen.

Wat moeders zeggen

Rust blijft mij langer bij
Ik heb vroeger wel vaker geleide mediaties gedaan met een CD, maar de rust die ik ervaar na deze ontspanning blijft veel langer bij me.

Vicky Puls

Meer constant in energie
Gedurende de dag zit ik meer constant in mijn energie. Heb minder last van ups en downs.
Yvette

Vol energie na gebroken nacht

Ik heb vannacht niet zo goed geslapen maar voelde mij wel vol energie  toen ik op stond.
Wendy
Ik slaap zo lekker
Oh, ik kan zo lekker diep slapen na een yoga nidra sessie.
Annie Steengracht

Wat voelt het fijn om mij energiek en fit te voelen! Dat zie ik ook terug in de kinderen.

Ja, dat wil ik ook

Stapje voor stapje jullie band hechter maken en samen persoonlijk groeien?

Het kan veel leuker en makkelijker dan wat je nu denkt!

Voor iets minder dan 1,5 BSO uur per maand ben jij al lid!

Ja, ik wil lid worden!


Klaar voor jullie next level? Sluit je dan nu aan!

Voor 12 maanden

Beste keuze

(Omgerekend per maand slechts €8,-)

€222,-

€97,77

 • Actie: Eerste 30 dagen €5,- (t/m 1 september)
 • Doorlopende Inspiratie Booster
 • Iedere week nieuwe inspiratie en tips
 • Verbinden in de community
 • Maandelijkse webinar
 • 100+ Spel, doe, beweeg, ontspan & seizoen inspiraties
 • Gratis toegang tot 'Ontspannen Ouders' audio's. 

Voor 3 maanden

Prima keuze

(Omgerekend per maand slechts €11,-)

€ 55,55

€ 33,33

 • Actie: Eerste 30 dagen €5,-  (t/m 1 september)
 • Doorlopende Inspiratie Booster
 • Iedere week nieuwe inspiratie en tips
 • Verbinden in de community
 • Maandelijkse webinar
 • 100+ Spel, doe, beweeg, ontspan & seizoen inspiraties
 • Gratis toegang tot 'Ontspannen Ouders' audio's. 

per maand

Goede keuze

€22,22

€ 15,55

 • Actie: Eerste 30 dagen € 5,-(t/m 13 december)
 • Doorlopende Inspiratie Booster
 • Iedere week nieuwe inspiratie en tips
 • Verbinden in de community
 • Maandelijkse webinar
 • 100+ Spel, doe, beweeg, ontspan & seizoen inspiraties
 • Gratis toegang tot 'Ontspannen Ouders' audio's. 
Het bedrag wordt automatisch per maand, kwartaal of jaar van je rekening afgeschreven. Je ontvangt een herinnering hiervoor zodat je niet voor een verrassing komt te staan.

Niet tevreden? Je geld terug!

Je mag altijd binnen 14 dagen je aanmelding annuleren door een mailtje te sturen. De Kids Awareness Club stort het geld weer terug.


 Je kan elke maand weer opzeggen bij een maandabonnement. Dus je loopt geen enkel risico. Kies je voor een kwartaal- of jaarabonnement dan kun je per kwartaal of jaar opzeggen.

niet te vreden met bewust opvoeden? je loopt geen enkel risico

Is 'Spelen met Impact' lidmaatschap iets voor jou?

Het is voor jou

 • Als je open staat om te blijven groeien als ouder
 • Als jij je kind als een eigen persoonlijkheid ziet en die je wil helpen ontwikkelen tot een zelfstandig mens
 • Als jij spelenderwijs de gebruiksaanwijzing van je kind wil ontdekken
 • Als je zelf al de impact van persoonlijke ontwikkeling, meditatie, yoga, mindfulness, bewegen etc hebt ervaren.
 • Als je meer wil spelen in het leven
 • Als je liefdevol en mild bent voor anderen
 • Als je wil mee groeien met een nieuwe beweging van spelend persoonlijk ontwikkelen 

Als jij een of meer overtuigingen, verlangens of ervaringen deelt dan zou het super leuk zijn jou erbij te hebben!

Het is niet voor jou

  1. Als je vindt dat je kind naar jou moet luisteren omdat jij de ouder bent en anders straft en beschaamt.
  2. Als jij op zoek bent naar entertainment voor je kind.
  3. Als je opzoek bent naar een quick-fix voor het gedrag van je kind.
  4. Als je wil dat iemand anders je vertelt hoe jij moet opvoeden en ouderschap invulling moet geven.
  5. Als je in hokjes denkt en kritisch bent

Als jij een of meer overtuigingen deelt dan zal 'Spelen met Impact' je snel teleurstellen. En kan je beter verder op zoek naar een coach of ander platvorm die jou kan inspireren.

Meer plezier en rust in de opvoeding met inspiratie. Versterk jullie band

Spelen met Impact is een een inspiratie boost en online community in één. 

Eén plek waar je

 • Jouw persoonlijke manier van verbinden, spelen, lol maken en groeien ontdekt 
 • Nieuwe inzichten krijgt hoe het wel kan en wat niet werkt voor jullie 
 • De kans krijgt zelf te ontspannen met audio's
 • Veel leuke inspirerende en praktische ideeën om spelenderwijs de band met je kind te versterken
 • SAMEN met andere positieve moeders, uitdagingen, frustraties en successen deelt, van elkaar leert, elkaar inspireert, slimme tips krijgt, enthousiast blijft, en leuke contacten aangaat. 

Via onze eigen Clubsite heb jij de inspiratie, video's, audio's en ouders binnen handbereik zonder reclame en afleiding van social media. 

Ja, dit wil ik ook

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen over het lidmaatschap

Zit ik ergens aan vast als ik lid word?

Je kunt elke maand opzeggen als je per maand betaald. Je hebt een opzegtermijn van 30 dagen. Wat betekend dat na je incasso een mailtje kan sturen naar leden@kidsawarenessclub.nl, met onderwerp: 'opzeggen', om de incasso voor volgende maand stop te zetten. Ik zet het dan stop en stuur je een bevestiging. Betaal je per kwartaal of jaar dan kan je opzeggen voor het volgende kwartaal of jaar.

Hoeveel tijd moet ik hier in investeren?

Dat is geheel aan jou. Ik geloof erin dat je het snelst dingen eigen maakt door te doen. Op een manier dat haalbaar is. Juist door kleine momentjes per week versterkt die band met je kind, maak je meer lol en groeien jullie samen. En dat voelt lichter waardoor je voor je gevoel meer tijd hebt. Ik zal je ook blijven toejuichen om te kiezen voor de band met je kind. Om te kiezen voor jullie persoonlijke groei.

Waarom is ons eigen online Cafe leuker dan Facebook?

In heel veel opzichten zijn ze hetzelfde. De social componenten, zoals liken, foto’s uploaden, taggen, berichtjes sturen, pinnen zijn hetzelfde. Wat wel anders is, is dat je minder snel afgeleid bent door reclame, andere berichtjes, notificaties. Jij bent nu gefocust met de ontwikkeling van je kind en van jezelf bezig. Zo is de tijd die je besteed op je scherm veel waardevoller dan het scrollen door social media. Google is ook niet welkom waardoor je niets van wat je deelt in de community terug vindt op het world wide web van internet. Wel zo fijn als het over zulke persoonlijke dingen gaat als je kinderen en je eigen persoonlijke gedachten, gevoelens en ervaringen.

Moet ik actief deel nemen aan de community in het Club Cafe?

Nee, je gebruikt de delen van het lidmaatschap op een manier dat je zelf wil en bij jou past. het Club Cafe, waar onze community zich bevind is de plek waar we van elkaar kunnen leren. Waar je je vragen kan stellen. Waar we ruimte maken voor elkaars ervaringen. Heb jij hier minder behoefte aan? Dan is dat ook goed. Als het maar voor jou werkt.

Blijft de prijs hetzelfde?

De prijs die jij betaald als jij je aanmeldt blijft voor jou altijd hetzelfde. Je zal dus nooit meer gaan betalen. Het kan wel zijn dat de prijs van dit lidmaatschap omhoog gaat voor nieuwe leden. Maar jij zal altijd dezelfde prijs betalen als toen je lid werd. Als jij je afmeldt en later weer lid wil worden dan kan het zijn dat je een hoger bedrag zal betalen.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap stoppen?

Stoppen doe je makkelijk door een mailtje te sturen. Wij stoppen dan je lidmaatschap voor het volgende incasso moment. Afhankelijk of je per maand, kwartaal of jaar betaald.

Voordat je dit echt wil stoppen laat ons weten waarom je denkt te stoppen. Wat mis je, wat zou jou helpen als ouder. Als je dit ons laat weten dan kunnen we met je mee denken. Jouw wensen op ons to-do lijstje misschien prioriteit geven, etc. Zo kunnen we samen creëren. Echte waarde kunnen we alleen maken als wij weten wat jij waardevol vindt.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Dat kan altijd gebeuren. Een nieuw wachtwoord maak je gemakkelijk aan via de inlog pagina leden.kidsawarenessclub.nl/login. Klik op wachtwoord vergeten en vraag een nieuwe aan.

Mis deze kans niet..... Jong geleerd is oud gedaan.

Ja, ik word lid!