aanbod Kids Awareness Club

Bekijk hier het aanbod van de Club

Workshops &
kampdagen

Let's play for hours!


Online live
sessies

Om te ervaren


Spelen met Impact  lidmaatschap

Vertel mij meer


1 - 1
Begeleiding

Persoonlijke aanpak


Kids Awareness Kampdagen & Workshops

Voor kind, ouder & kind en binnenkort ook alleen ouders

Op locatie spelen onder begeleiding van Anna

mindful kinderyoga kampdag driebergen alternatief BSO

Kids Awareness Kampdagen

Een dag lang spelen met impact. Binnen en buiten. Met inspanning en ontspanning. Met spelletjes en doen. Heel veel plezier hebben.  Met exclusieve persoonlijke coaching van je kind. Een leuk alternatief voor de BSO met veel persoonlijke aandacht.

Kind Workshops

Een moment om te spelen met een hoger doel. De kinderen weten het doel niet. Die ervaren het alleen terwijl ze heel veel plezier maken. Zo leren ze het best. Jij krijgt de uitZo krijgen ze al een eerste ervaring mee waar jij op kan verder bouwen.

Ouder en kind kleuter yoga activiteiten workshop

Ouder & Kind Workshops

Ervaar hoe je de band met je kind spelenderwijs kan versterken. Hoe fijn het is om echte aandacht voor elkaar te hebben. Samen lol te maken. Met persoonlijke coaching. Na de workshop lees je gemakkelijk de spelletjes en oefeningen nog en keer na. Zodat tijdens de workshop je helemaal in het nu kan zijn. 

Online Live Sessies

Vanuit het gemak van je thuis een keer mee doen

Online spelen, ontspannen en inspiratie op maat

Spelen met je kind online

Kids Awareness Speel Date

Jouw aandacht is het grootste kado. Samen spelen is een super boost voor jullie band. Maandelijks op zondag ochtend faciliteert Anna een online moment om samen te spelen. Voor kids van 3+ - 7 jaar. Doe je deze maand mee ? 

Yoga nidra live online

Yoga Nidra Live Sessie

Waarom stop je wel je telefoon elke dag aan de oplader en jezelf niet? Investeren in je eigen rust is essentieel als ouder. Ontdek deze effectieve powernap om mee op te laden. Elke dinsdag avond als jouw stok achter de deur om ten minste een keer per week diep te ontspannen.

Ouder coaching

1-1 Inspiratie Sessie

Soms loop je vast. Zit je met vragen. Dan is het fijn dat er iemand met je meedenkt. Met wie je kan sparren. Die ruimte maakt voor wat er is. Die laat zien wat je wel kan op een haalbare manier.  Soms gaat het om een ander perspectief. Of om net dat ene handvat .Of nieuwe inspiratie. Jij weet daarna wat te doen.

Spelen met Impact

Speel meer, versterk jullie band en groei samen

Spelen met Impact - Lidmaatschap

Aandacht voor de persoonlijke groei van je kind, van jezelf en jullie band is eigenlijk nooit 'af'. Het vraagt continu om aandacht, terwijl je weinig tijd hebt. Wil jij dit moment voor moment verbeteren? Op een haalbare en inspirerende manier? Met minder schermtijd?

Doe dan mee met Spelen met Impact. Iedere maand focussen we op een thema waarmee je praktisch aan de slag gaat. Door 70% te doen ontdek je meteen wat werkt voor jou en je kind. Niet vanuit theorie, maar vanuit jullie ervaring. Al spelend. Spelen is tenslotte de beste manier van leren ;)


Als lid weet altijd wat te doen en spelen met je kind of hoe het zelf kan spelen door de 100+ Inspiraties. Maandelijks doen jullie mee met de Kids Awareness Speel Date en zo echte aandacht voor elkaar hebben.


Samen met ander ouders in een community. Waar we er voor elkaar zijn. Waar jij je vragen stelt en je daardoor sneller je zorgen kan loslaten. Waardoor jij meer ontspannen bent en makkelijker kan blijven spelen en in het nu bent.


Hier creëren en delen we ervaringen, tips en kennis om persoonlijk te blijven groeien, lol te maken en de band met je kind te versterken. Doe je mee? 

Spelen met Impact bewust ouder

Persoonlijke begeleiding

Als jullie meer willen dan ervaren en persoonlijke vaardigheden eigen willen maken 

1 - 1 Begeleidingstraject

Achter de schermen ontvouwt zich een nieuwe dienst. Een begeleidingstraject over 3 maanden. Zodat jij en je kind de vele ervaringen gaan gieten in vaardigheden. Persoonlijke vaardigheden voor het leven.


Een persoonlijk plan van aanpak zodat jullie een vaardigheid eigen gaan maken. Met een mix van 

  •  5X 1-1 Persoonlijke Sessies, 
  • 2x Prive ouder-kind Kids Awareness Workshop
  • Altijd de mogelijkheid via What app of onze Clubsite je vragen stellen en uitdagingen delen. 
  • Wekelijkse diepe ontspanning voor jou als ouder
  • Uitleg van relevant inspiratie om te spelen, doen, bewegen en ontspannen
  • en wat er nog meer nodig is om resultaat te behalen.


Ik sta nog open voor ouders die als pilot willen meedoen voor een gereduceerd tarief. Om dit traject te testen en verfijnen. Mocht je interesse hebben stuur van even een mailtje naar anna@kidsawarenessclub.nl