Kids Awareness Club faciliteert je kind spelenderwijs te ontdekken wie jezelf bent

Over Kids Awareness Club

De basis leggen voor leven in de wereld van morgen

Wij helpen jou met het beste voor je kind door persoonlijke ontwikkeling!

De Kids Awareness Club helpt jou en andere ouders om je kind te blijven ontwikkelen als mens. Jullie band hechter te maken en jullie fijner in je vel zitten. Dat doen we door eenvoudig en plezier verhogende inspiratie, tips en nieuwtjes te delen via onze blogs, e-book, webshop, en inspiratie boosts. Daarnaast is het onze missie om gelijkgestemde ouders te verbinden binnen onze Community. Ook faciliteren we jou als ouder of je kind, middels onze workshops, om te ervaren. Om een basis te creeeren waarmee jezelf thuis verder mee aan de slag gaat. 

Onze diensten

Kids Awareness Club lidmaatschap en lid worden

Club lidmaatschap

Samen groeien. Inspiratie wat te doen of spelen met je kind

Kids Awareness Club ouder workshops

Workshops ouder

Zelf ervaren. Zo ben jij de beste leermeester voor je kind.

Kids Awareness Club yoga en mindfulness workshops voor kinderen

Workshop kind

Plezier maken. Ervaren. Bewust spelen met een hoger doel. 

Kids Awareness Club Speelgoed en meer ideeen

Speelgoed & meer

Hand geselecteerd speelgoed. Alleen de parels!

Onze trots

Kids Awareness Club oprichtster Anna van Remundt

Anna van Remundt

Oprichtster | Awareness Practitioner| Moeder van 3| Mindful-Kinderyoga Docent| Persoonlijke Ontwikkelingsjunkie

Kids Awareness Club team Madelon Kemp

Madelon Kemp

Yoga Nidra | Remedial teacher | Vrouwen coach | Happy Being Coaching

Filosofie van de Kids Awareness Club

Kids Awareness Club laat je ervaren om persoonlijke te kunnen groeien

Ervaren

Doen is de beste manier van denken.


Creëer en biedt gevarieerde momenten aan, waarbij ze spelen, hun fantasie gebruiken en verrast worden. Stel jouw kind bloot aan gepaste verantwoordelijkheid te nemen. Om een gevoel voor respect voor zichzelf, anderen, en speelgoed te ontwikkelen. Duidelijke grenzen zijn de spiegels voor jouw kind om zichzelf te zien. Stimuleren van zintuigen maakt ze levendiger voor hun eigen perceptie en ervaringen.

Kids Awareness Club laat je vaardigheden oefenen om persoonlijk te kunnen groeien

Vaardigheden oefenen

Jong geleerd is oud gedaan.


Je kind zal moeten oefenen, oefenen, oefenen om bepaalde vaardigheden te gaan beheersen. En wat je niet gebruikt vergaat, dus onderhoud is net zo belangrijk. Leren "getuige" te zijn van jezelf is essentieel. Je aandachtig sturen, concentreren, kunnen ontspannen, maar ook verschil kunnen opmerken, je adem gebruiken, jezelf kunnen reguleren zijn ook belangrijk.

Kids Awareness Club laat je jezelf ontdekken om persoonlijk te kunnen groeien

Wie ben ik?

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet....


Je ziet een fysiek lichaam, haalt adem, voelt je zoals jij alleen weet hoe jij je voelt. Je bent een cocktail van vlees en bloed, energie, emoties, verlangens, afkeer, gedachten en percepties. Al deze verschillende delen zijn met elkaar verweven en vormen jouw unieke ik. Door ze apart te kunnen bekijken komt er ruimte en begrip voor jezelf en anderen.

Onze webshop en partners

Wij geloven erin dat je samen meer kan. Daarom kiezen we ervoor om samen te werken met de goede en waanzinnig leuke (web)winkels . Niet zelf inkopen en verkopen. Maar juist zelf rond snuffelen en struinen naar het mooiste speelgoed. En alleen de parels te delen met jou.


Wij zijn dus niet verantwoordelijk voor de (klanten) service, retour policy, veiling online betalen en dergelijke van deze (web)winkels. Mocht je niet blij zijn met de service laat het ons dan weten via de contact pagina of stuur een mail.


Soms heeft de samenwerking een affiliate partnership element. Dat betekend dat wij een kleine vergoeding krijgen voor de producten die jullie bij die webwinkel kopen. Deze mogelijke affiliate partnerships heeft geen invloed op het speelgoed dat we selecteren. Zie het als een kleine beloning voor het uitzoeken.

Kids Awareness Club speciaal geselecteerd nuttig en leerzaam speelgoed

Website partners van de Kids Awareness Club 

Kids Awareness Club werkt samen met Phoenix website software

Phoenix

Onze website is gecreerd met Phoenix Software. Zij foucssen op de technische aspecten, snufjes en Google. Zodat wij ons kunnen focussen op verbinden, inspireren en ervaringen creeren.

Kids Awareness Club werkt samen met Huddle community en e-learning software

Huddle B.V.

Samen kunnen groeien op de ledensite is mogelijk door deze community building & E-learning software leverancier. Een feest om mee te werken met een goud netwerk van ondernemers. 

Active Campaign

Jou van de juiste informatie voorzien via email, op het juiste moment, wordt mogelijk gemaakt door Active Campaign. Zo kunnen wij je helpen wanneer jij het nodig hebt. 

Kids Awareness Club werkt samen met Siteground website hosting provider

Site Ground

Een website bestaat alleen met een goede hosting. Zo blij met hun. De klantenservice is geweldig! Hoe laat het ook is. We worden altijd geholpen totdat er een oplossing is.