Download nu jouw versie en ga meteen thuis aan de slag!

Spelen is de meest toegankelijke manier om te leren. Om rust te vinden. Om jullie band te versterken. Ontdek deze 10 ideeën

Hoe je kind 

  • Makkelijker stress los laat en ontspant

  • Makkelijker van stuiterbal in een 'rustig' kind veranderd

  • Minder overprikkeld raakt

  • Beter leert luisteren

  • Bewuster word van eigen emoties

  • Meer zelfvertrouwen krijgt

Hoe jij als moeder

  • Vaker echte aandacht geeft ook al heb je het druk
  • Effectiever en makkelijk ontspant en oplaadt
  • Makkelijker inspiratie op doet en je altijd weet wat te doen.

50%
Laat je inspireren! Versterk jullie band
Zo krijg je meer plezier en rust in de opvoeding.
Gratis Download
10 ideeen om lol te maken met je kind en de persoonlijke ontwikkeling van je kind stimuleert

Wat is het aanstekelijk en lekker to-the-point geschreven. Super leuk! 

Nienke van der Leer

Van discipline naar spelend opvoeden geeft rust

Ahh soms weet je het gewoon even niet meer wat te doen met je kind. Je wilt wat anders doen, maar je zit vast in de riedel van de dag. Je hebt geen tijd en hebt niet van die creatieve ideeën. Soms denk je: 'hoe doen andere moeders dat?'

Als moeder van 3 jongens van 7, 5 en 3 weet ik dat opvoeden een ultieme uitdaging is. Want er is niet een algemene handleiding. Het is zo persoonlijk. 


Vroeger was ik "meer dan een handvol". Ik was super eigenwijs en gevoelig. Soms een bommetje en als ik afging op de meest onverwachte momenten dan was het intens. Boos, schreeuwen, slaan met deuren. Oh wat kon ik mij dan daarna door en door slecht voelen. Ik wist ook wel dat dit niet de juiste manier was. Ik wist alleen niet beter. Niemand had mij als kind geleerd hoe ik wel moest omgaan met mijn gevoelens en gedachten.


En zo zie ik mijn rol als ouder in de opvoeding. Mijn kinderen op hun eigen manier helpen de wereld, en ook zichzelf beter te begrijpen.


Ze handvaten aan te bieden die op school niet worden geleerd. Zodat ze de baas worden over zichzelf en minder geleefd worden door de omgeving. 


Spelen is de effectiefste manier om te leren. En daarom kan ik genieten van de spelletjes, activiteiten en oefeningen om te doen met mijn kids. Samen veel lol maken. En niet te vergeten ook zo makkelijk te integreren in ons druk en vol leven.

 

Inmiddels hebben er meer dan 850 kinderen, ouders en verzorgers deelgenomen aan mijn lessen en workshops. Heb ik Nanny’s mogen trainen. En een filmproductie mogen adviseren.


Mijn tips en ervaringen lees je in dit Ebook. Veel plezier met lezen. Ik ben benieuwd welke ideeën jullie vaker willen doen.

18+ jaar

Awareness ervaring

850+

Deelnemende kids & ouders

115+

Lessen | Workshops | Sessies 

70+

Downloads van e-book

Spelen met je kind, lol maken en persoonlijke groeien

Spelen is de beste manier van leren van je kind. Met deze inspiratie ga jij thuis aan de slag. Samen zitten jullie fijn in je vel. Soms door een nieuwe kijk op bekende spelletjes. Soms door de verfrissende nieuwe ideeen. Voor elk moment van de dag zit er iets tussen. Samen kunnen we meer.

50%
Laat je inspireren!
Zo krijg je meer rust en plezier in de opvoeding.
Download nu