arrow_drop_up arrow_drop_down

Spelend Groeien en Bloeien

Ook weten wat je kan spelen met je kind en een positieve impact heeft op de persoonlijke groei?


  • Samen veel lol maken en een hechtere band krijgen

  • je kind meer stress kan loslaten en ontspanning gaat ervaren

  • Jij vaker het to-do lijstje kan laten liggen en meer tijd neemt om te ontspannen

  •  Je kind meer met aandacht leert luisteren

  • je kind meer rust gaat ervaren en minder vaak stuitert door de kamer

  • Je laat inspireren door andere ouders hoe zij het doen.

50%
Laat je inspireren!
Meld je aan voor onze maandelijkse inspiratie en tips en ontvang Spelend Groeien en Bloeien met toegang tot andere ouders in het Cafe!
Gratis Download
10 ideeen om lol te maken met je kind en de persoonlijke ontwikkeling van je kind stimuleert

Wat is het aanstekelijk en lekker to-the-point geschreven. Super leuk! 

Nienke van der Leer

Ahh soms weet je het gewoon even niet meer wat je kan doen met je kind. Je wilt wat anders doen, maar je zit vast in de riedel van de dag. Je hebt geen tijd en hebt niet van die creatieve ideeën. Soms denk je: 'hoe doen andere moeders dat?'

Als moeder van 3 jongens van 6, 4 en 2 weet ik dat opvoeden een ultieme uitdaging is. Want er is niet een recept. Wat ik geloof is dat als jij weet wie je zelf bent, je gelukkig en met voldoening het leven kan troseren. Zo wil ik ook mijn eigen kinderen opvoeden. Samen lol maken. Met aandacht er voor mijn kinderen zijn.


Ik vind het heerlijk om op zoek te gaan naar spelletjes, activiteiten, en oefeningen die ik thuis kan doen met mijn kids. Die niet alleen leuk zijn maar ook een positieve invloed hebben hun persoonlijke groei. En niet te vergeten haalbaar zijn in ons druk en vol leven.

 

Geinspireerd door mijn opleiding in India 'bewustzijn voor kinderen'. Door mijn kleuter yoga lessen op school. Door de feedback van de kinderen die naar de Kids Awareness Lessen en Workshops komen. Door mijn eigen persoonlijke ervaringen. Door mijn continue wil om uit te zoeken, te leren van anderen, te experimenteren met mijn kinderen en ervaren.


Mijn tips en ervaringen lees je in dit Ebook. Maar opvoeden doen we samen. It takes a village to raise a child. Dus naast deze ideeen inspireer en leer je van andere ouders in ons eigen Club Cafe.


Spreek ik je daar?

Anna van Remundt spelen met je kinderen om de ontwikkeling te stimuleren
18 jaar

Bewustzijn ervaring

3

jaar kleuteryoga docent op school

50+

Downloads van e-books

113

Lessen | Workshops | Sessies

Spelen met je kind, lol maken en persoonlijke groeien

Spelen is de beste manier van leren van je kind. Met deze inspiratie ga jij thuis aan de slag. Samen zitten jullie fijn in je vel. Soms door een nieuwe kijk op bekende spelletjes. Soms door de verfrissende nieuwe ideeen. Voor elk moment van de dag zit er iets tussen. En ben je opzoek naar meer laat je dan inspieren door de andere ouders in het Online Club cafe. Samen kunnen we meer.

50%
Laat je inspireren!
Meld je nu aan voor de inspiratie en tips en ontvang Spelend groeien en bloeien met toegang tot andere ouders in het Club Cafe.
Download
Cookies op Kids Awareness Club