Kids Awareness events voor kinderen en/of ouders

Ervaringen en inspiratie opdoen via workshops, kampdagen, oplaad momenten en meer
Event voor kinderen

Voor Kinderen

Events voor alleen kinderen


Voor Kind & Ouder

Events voor kind en ouder

Voor Ouders

Events voor alleen ouders
Event kind professional cursus

Voor Kind-Profs.

Events voor kind-professionals

Event voor kinderen

Event kind kampdag

Kids Awareness Kampdagen

Een dag lang Spelen met Impact tijdens vakanties of studiedagen. Vol spelletjes, oefening en activiteiten in de studio en het bos. Met veel persoonlijke begeleiding en coaching.
Events workshops kinderen ontwikkeling

Kids Awareness Workshops

Een moment om ervaringen op te doen op een speciaal ontwikkelingsdoel waarbij kinderen meer zelfkennis op doen en vaardigheden ontwikkelen. Doelen zoals adem, ontspannen, luisteren en meer.

Event voor kind & ouder

Speel afspraak ouder en kind

Kids Awareness Speeldate

Een moment van spel, verbinding en magie! Speel plezier voor ouder en kind. Verbind daarnaast met andere leuke ouders en krijg meer inzicht in hoe je kind rust kan ervaren. Doen jullie mee?

Event Kind en ouder

Ouder & Kind Prive Workshop

Een op maat gemaakte workshop voor jou en kind. Op de basis van de uitdagingen waar je tegen aan loopt die je vooraf bespreekt. Achteraf lees je wat we hebben gedaan gemakkelijk terug via de Club app.

Event voor ouders & professionals die met kinderen werken

event ouder yoga nidra

Ontspannen Ouder Avond

Een ontspanning-boost voor en met ouders. Kom een avond los laten, ontspannen en weer opladen zodat je de dag erna vol energie weer met je kids op staat.

Kids Awareness Experience Weekend

Kids Awareness voor volwassenen. Een weekend vol spel, plezier maken, experimenteren en zelf ontdekken van je eigen gebruiksaanwijzing. Hoe kan jij makkelijk de aandacht bij je zelf houden? Hoe kan jij instant ontspannen? Dit weekend is elementair voor wie Kids Awareness faciliteert.