Kids Awareness events voor kinderen en/of ouders

Ervaringen en inspiratie opdoen via workshops, kampdagen, oplaad momenten en meer
Event voor kinderen

Voor Kinderen

Events voor alleen kinderen


Voor Kind & Ouder

Events voor kind en ouder

Voor Ouders

Events voor alleen ouders

Event voor kinderen

Event kind kampdag

Kids Awareness Kampdagen

Een dag lang Spelen met Impact tijdens vakanties of studiedagen. Vol spelletjes, oefening en activiteiten in de studio en het bos. Met veel persoonlijke begeleiding en coaching.
Events workshops kinderen ontwikkeling

Kids Awareness Workshops

Een moment om ervaringen op te doen op een speciaal ontwikkelingsdoel waarbij kinderen meer zelfkennis op doen en vaardigheden ontwikkelen. Doelen zoals adem, ontspannen, luisteren en meer.

Event voor kind & ouder

Event jonge kind en ouder

Kids Awareness Speeldate

3 Uur lang wordt je kind uitgenodigd om te Spelen met Impact in jouw veilige nabijheid. Ondertussen verbindt jij met andere ouders en doe je inspiratie op voor thuis.

Event Kind en ouder

Ouder & Kind Prive Workshop

Een op maat gemaakte workshop voor jou en kind. Op de basis van de uitdagingen waar je tegen aan loopt die je vooraf bespreekt. Achteraf lees je wat we hebben gedaan gemakkelijk terug via de Club app.

Event voor ouders 

event ouder yoga nidra

Ontspannen Moeder Avond

Een ontspanning-boost voor en met moeders. Kom een avond los laten, ontspannen en weer opladen zodat je de dag erna vol energie weer met je kids op staat.
event voor ouders ontspannen

Ontspannen Ouder, Ontspannen Kind

Een eendaagse workshop waarin je het ABC ervaart van ontspanning op een manier dat je direct kan toepassen op je kind als je weer thuis komt.

Awareness Through Parenting 't Experience Weekend

Een weekend lang zelf ervaren en doen. Je eigen gebruiksaanwijzing verkennen zodat je beter de gebruiksaanwijzing van je kind kan helpen schrijven. 

Event voor kind professionals

Event kind professional cursus

Kids Awareness Basics

In 2 dagen de basis inspiraties ervaren per thema, zoals adem, ontspannen, samenwerken. Met focus op hoe en wat per leeftijd. Voor iedereen die met kinderen werkt.