Mandala kleurplaat voor kinderen | gratis download
04 maart 2021 
2 min. leestijd

Mandala kleurplaat voor kinderen | gratis download

Een mandala kleurplaat speciaal voor kinderen kan al heel rustgevend werken om die in te kleuren. Kleuren is ook goed voor de verfijnde motoriek van je kind. Maar wist je ook dat een mandala kleurplaat inkleuren zo veel meer is dan een rust momentje? Het stimuleert bijvoorbeeld de concentratieboog van je kind. Het is ook goed voor de gezondheid want het verlaagt de hartslag van je kind. Maar misschien wist je dit al omdat je al opzoek was naar een mandala kleurplaat voor kinderen. Hieronder vind je een mandala kleurplaat die je gratis kan downloaden.

Mocht je benieuwd zijn wat een mandala nog meer te bieden heeft voor de ontwikkeling van je kind en hoe je dit kan doen? Lees dan deze blog die ik hierover schreef.

Mandala kleurplaat voor kinderen:

Download nu gratis deze mandala kleurplaat voor kinderen van de Kids Awareness Club. Het is A4 formaat. In de komende tijd zullen hier nog meer mandala kleurplaten aan toegevoegd worden.

Klik op de mandala kleurplaat of hier om de pdf te downloaden.

Wil je niet onze website in de gaten houden? Of wil gewoon meer van inspiratie voorzien worden? Meld je dan aan voor de Inspiratie E-zine van de Club.

En vergeet zelf niet een mandala kleurplaat in te kleuren. Want ook voor jou werkt dit inkleuren door. Knip die van jou en je kind uit en hang ze op. Laat het licht er door heen vallen. Zo kunnen jullie nog langer genieten van een mandala inkleuren.

Gratis Mandala kleurplaat Kids Awareness Club

Gratis Mandala kleurplaat voor kinderen

Klik op de mandala kleurplaat of hier om de pdf te downloaden.

Over de schrijver
Moeder van drie jongens die ik help hun eigen gebruiksaanwijzing te ontdekken. En ondertussen ontdek ik steeds meer over mezelf en groei als moeder en als mens.Founder van de Kids Awareness Club, de plek die ik zelf zo miste vol inspiratie en verbinding met gelijkgestemde, en de webshop Bewustkind.nl met speelgoed & meer ideeën voor kind en ouder.
Reactie plaatsen

Download dit E-book nu, helemaal gratis

Boordevol ideeën hoe jij met je kind kan spelen en jullie band versterkt. Zo leg je spelenderwijs de basis van zelfvertrouwen en andere aspecten voor een gezonde ontwikkeling van je kind. Mis deze kans niet voor meer rust en plezier.
50%
Laat je inspireren!
10 ideeën om te spelen met je kind en de persoonlijke ontwikkeling stimuleert.
Download nu