Bekijk de online mindful kinderyoga les voor Thuis naar School
Kinderyoga
Anna van Remundt
Kinderyoga
05/15/2020
2 min

Bekijk de online mindful kinderyoga les voor Thuis naar School

05/15/2020
2 min

Speciaal voor Thuis naar School gaf Anna deze online mindful kinderyoga les tijdens deze lockdown. Aan meer dan 1000 duizend kinderen van de grootste digitale school van Nederland. Een primeur, want nooit eerder had Anna een online Kids Awareness Les gegeven. Het is een super toffe les geworden van 30 min voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8. Nu kan je kind ook kan meedoen met deze gratis mindful kinderyoga les online. Bekijk het hieronder.

 “Ze vond het gister heel leuk. Ik kom zat ernaast te werken en het zag er super leuk uit”

Stream de les nu naar jullie TV zodat je kind mee kan doen. Fijn voor in de ochtend. Of juist einde van de middag als de energie wat laag is of je kind overprikkeld is.

Van Kids Awareness Les in de studio en op school

Het was even zoeken naar wat wel en niet kan online. Tijdens een normale Kids Awareness Les op school of tijdens een Kids Awareness Workshop werkt Anna met een hoger doel. Zodat je kind ervaringen op doet die helpen een vaardigheid eigen te maken zoals zelf regulatie, ontspannen, concentreren, aandachtig luisteren. Of ligt de focus juist op het gebruik van een voorwerp zoals een ballon of Wobbelboard. Ook gebruikt wordt de ruimte veel gebruikt. Werken de kinderen samen. Is er veel dialoog met en tussen de kinderen. Is Anna ingetuned op de kinderen en past ze les aan waar nodig om de kinderen de ervaring mee te geven om het hogere doel van de les te behalen.

Naar een online mindful kinderyoga les

mindful kinderyoga les online voor Thuis naar school

Online werkt dan toch anders. Zeker ook met een 1,5 meter afstand opdracht. Oftewel op het matje blijven. Dat maakte de uitdaging des te groter. Kinderyoga is een makkelijke vorm om online te delen en daarom zie je het in deze les veel terug komen. De acteurs van Thuis naar School, die de kinderen speelden, gaven de les een hele nieuwe dimensie.

De feedback was dan ook hartverwarmend om te horen en te zien via de Instagram Stories van Thuis naar School

“Eve houdt van yoga! En vond de les super leuk. En ik vond het jammer dat ik niet even mee kon doen luisteren”

Bekijk hier de online mindful kinderyoga ‘Kids Awareness Les’

Wat heb je nodig voor online les?

  • matje / deken / handdoek
  • wc rol
  • blinddoek of theedoek

Meer spel, doe, beweeg en ontspan inspiratie?

Wil je meer inspiratie hoe jij je kind kan helpen persoonlijk te groeien? Wil jij ook meer ruimte voor je eigen persoonlijke groei? Maar vind je niet altijd de tijd om dit te doen? Groei dan gewoon mee met je kind. Download dan nu gratis dit Ebook met 10 ideeën.

mindful kinderyoga inspiratie in gratis Ebook

Reacties
Categorieën