Waar kan ik zelf appels plukken met mijn kind in 2019?
Er op uit
Anna van Remundt
Er op uit
09/23/2019
1 min

Waar kan ik zelf appels plukken met mijn kind in 2019?

09/23/2019
1 min

Denk je er over om zelf met het gezin je eigen appels plukken in 2019? Doen! Een super leuk uitje om met je kinderen te ondernemen. Het is leerzaam, gezellig en lekker. Bekijk het overzicht waar en wanneer je zelf kan plukken in 2019. Inclusief de biologische telers!!

Waarom zou je zelf appels plukken met het gezin in 2019?

Dit is zo’m moment in het jaar dat je samen een nieuwe herinnering voor later maakt. Omdat je samen lol maakt. Lekker buiten in natuur bent. Even uit je hoofd en met je handen bezig bent. Je ongestoord echte aandacht voor je kind kan hebben.  Zelf appels en peren plukken in 2019 is ook een mooie manier om je kind te laten zien waar voedsel vandaan komt en wat je er van kan maken.

Weten jullie al wat jullie gaan maken van de zelf geplukte schat?

De verschillende locaties willen dit een onvergetelijk uitje voor het gezin maken. Veel toffe dingen worden er georganiseerd zoals een pluk-treintje die je naar de boomgaard brengt, een imker, een kampvuur om de marshmallows te smelten, en natuurlijke heerlijke appeltaart met koffie en thee.

Met deze tips voor een onvergetelijke beleving als je zelf appels en peren gaat plukken met je kind‘ maak je zeker weten een prachtige herinneringen voor later van.

Dus trek jullie laarzen aan en ga er op uit. Veel plezier!

Plekken waar je zelf appels plukken in 2019:

Biologische plekken door heel Nederland:

Olmenhorst in Lisserbroek: BIOLOGISCH!

Regio Utrecht:

Nieuw Slagmaat (Bunnik)

Plattelandwinkel De Achterdijk (Bunnik)

De Fruitwaard (Lopik) (Jaarsveld)

Landwinkel de Groene Ham (Vleuten)

Plattelandswinkel de Haarse Gaard (Haarzuilens)

Regio Noord-Holland:

Olmenhorst in Lisserbroek: BIOLOGISCH!

Zuid-Holland

De Buytenhof in Rhoon

Staat er nog niets bij jou in de regio bij? Google dan op zelf appel plukken + jouw regio. Als het een leuke plek was laat het ons zeker weten zodat we het kunnen opnemen voor 2020.

Ben jij naar een leuke plek geweest? Deel je pleier met ons en inspireer andere ouders. En mocht jullie plek nog niet in de lijst staan dan kan ik die meteen bijwerken. Samen weten we tenslotte meer en draag jij bij aan een mooie ervaring van een ander gezin.

Reacties
Categorieën